JIPS weekdagboek #214: ijs, nieuwe PR en hardloopschoenen!

Van een ijsje met bijna zomers weer tot nieuwe felgekleurde hardloopschoenen en van een lekkere vegan lunchcombinatie tot een nieuwe PR op de 10 km. Uiteindelijk sloot ik af met een gezellige borrel met vrienden. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

De ijssalon in Nijmegen is weer open!

Via Facebook las ik iets over de seizoensopening van de ijssalon in Nijmegen, nog geen twee tellen later appte ik een vriendin: ‘Wanneer gaan we?!‘ Gelukkig vond zij het ook een goed idee en gingen we op pad! Ik koos voor de smaken ‘Snickers’ en ‘hazelnoot’ en kreeg door deze lekkernij extra veel zin in het voorjaar en de zomer!

Nieuwe hardloopschoenen!

Ook mocht ik voor een samenwerking met Asics weer een nieuw paar hardloopschoenen uitzoeken. Zoals je misschien weet loop ik vaak op de Gel-Nimbus variant. Om eens wat anders uit te proberen, ben ik dit keervoor de ‘Novablast’ gegaan. De schoen voelt lekker licht en ik ben benieuwd naar het rennen met deze verende zool. Als ik er wat kilometers op gemaakt heb, zal ik jullie laten weten wat ik van deze schoen vind.

Lekkere lunch combinatie!

Ik ben mij de laatste tijd wat meer aan het verdiepen in vegan mogelijkheden, zo ook voor broodbeleg. Ik eet namelijk voor mijn lunch het liefste brood, maar als ik dit vegan wil houden, kom ik vaak uit op hummus en pindakaas… Om voldoende te blijven variëren ben ik dus het een en ander aan het uitproberen en deze variatie vind ik het delen waard: geroosterde volkoren boterhammen, met een laagje plantaardige spread (met haver van de Appie), avocado, zongedroogde tomaatjes en een snufje peper, YUM! Dit receptje ga ik onthouden.

Nieuwe PR op de 10 km!

Zaterdag was het eindelijk zover, na 10 weken trainen heb ik een poging gedaan om mijn PR op de 10 kilometer te verbreken. Het weer was goed, ik had genoeg geslapen en had ondanks dat het geen officieel wedstrijd was, had ik toch een beetje last van zenuwen. Ik had er namelijk veel mensen over verteld en dus voelde ik de druk net als bij een wedstrijd. Gelukkig kwam het helemaal goed en heb ik een tijd kunnen rennen, waar ik heel tevreden over ben! In deze blogpost vertel ik meer over de wedstrijd en deel ik mijn precieze eindtijd!

Spelletjesmiddag met vrienden!

Na het rennen heb ik de rest van de middag spelletjes gespeeld met vriendin. Helaas had ik heel veel pech, maar ach ik had wijn… 😉 Vooral in deze tijd vind ik zulke middagen heel erg fijn!

Heb jij ook een fijne week gehad? Laat het mij weten in een reactie.

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie