JIPS weekdagboek #216: klapkratjes en pizzarette!

Ik moet zeggen dat ik wel weer even moest wennen aan het koude, natte en vieze weer. Door die fijne zonnige week hiervoor was ik met mijn hoofd al in de lente, maar daar zijn we gezien het tijdstip van het jaar natuurlijk nog helemaal niet. Het was hierdoor niet helemaal mijn week, maar ik heb wel weer een aantal fijne momenten meegemaakt. Van rennend shoppen bij de HEMA tot hardlopen tussen de buien door en van pizza’s uit een pizzarette tot sport op tv en middagdutjes op de bank. Kijk je weer mee? Let’s go!

10 minuten shoppen bij de HEMA!

Begin deze week had ik een tijdslot van 10 minuten gereserveerd bij de HEMA. Ik had namelijk een aantal spulletjes nodig en wilde tegelijk ook even de deur uit. Naast kaarsen en wasmiddel kocht ik ook een aantal klapkratjes (met van die leuke letters die je hierop kunt klikken). Ik ben meteen aan de slag gegaan met het ordenen van onze voorraadkast en ik moet zeggen, dit is beter gelukt dan ik vooraf had gedacht! (Zie bovenstaande foto voor het eindresultaat en klik hier om te zien welke kratjes ik kocht). #nospon

Hardlopen PRECIES tussen de buien door!

Op dinsdagochtend was ik helemaal ingesteld op een hardloopronde door de regen. Toen ik wegging vielen er wat druppels, maar na een paar minuten trok de lucht helemaal open en heb ik heerlijk kunnen rennen, terwijl de zon scheen. Tijdens mijn laatste kilometer werd het steeds weer een beetje donkerder en toen ik weer appartementje binnenstapte, kwam het met bakken uit de lucht. Kortom, deze ronde was perfect getimed! Daar werd ik extra blij van. 😉

Pizzaatjes uit de pizzarette!

Misschien dat je het laatst via mijn Instagram voorbij zag komen, maar ik heb een pizzarette gekocht. Juist nu we nog steeds niet de deur uit kunnen voor een etentje bij een restaurant, vind ik thuis borrelen erg fijn. Afgelopen zaterdag testten we de pizzarette met mini-pizzaatjes met toppings als ui, champignons, vegan shoarma, geitenkaas, walnoten en natuurlijk kaas! Ik vond het erg lekker, maar vooral heel gezellig tafelen.

Veel vega(n) aanbiedingen!

Op zondagochtend besloot ik op de valreep nog het een en ander in te slaan om de komende week weer lekker veel Vega en vegan te kunnen eten. Door de Nationale Week zonder vlees hadden veel supermarkten fijne vega(n) aanbiedingen. Mijn favorieten? Verschillende vleesvervangers zoals de Kroketburger en zeesticks van Vivera, broodbeleg zoals de vegetarische paté van KIPS en hummus van de versafdeling en de plantaardige kwark van ALPRO! Zo, mijn koelkast is weer gevuld. En dat voor een fijn prijsje. 😉

Een zondag met sport op tv en middagdutjes op de bank!

Op zondag had ik niet heel veel gepland en daar had ik stiekem ook best wel behoefte aan. In de ochtend heb ik uitgebreid ontbeten, deed ik zoals hierboven beschreven nog een aantal boodschapjes en ruimde ik het een en ander op in huis. Toen heb ik mijn meest comfy chillpak aangedaan en ben ik de rest van de dag lekker op de bank neergeploft, yes!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Rachel Kromdijk 17 maart 2021 20:10

    Oh wat goed dat je zoveel vega producten hebt ingeslagen.. ik ben op de vega kip ‘lever’worst gestuit en ik vind het echt zo’n ideaal smeersel voor op brood.. te lekker. Morgen ga ik ook weer even gezonde dingen inslaan zodat ik de ochtend goed kan beginnen.

Geef een reactie