JIPS weekdagboek #217: stemmen en açaibowl op hoogte!

Afgelopen week boekte ik eindelijk weer een reisje, trok ik in de avond spontaan mijn hardloopschoenen aan,  deed ik een fijn middagdutje na een workout en at ik een acaïbowl op hoogte! Kijk je mee naar mijn afgelopen week? Let’s go!

Weekendje weg geboekt!

Samen met mijn vriend hebben we eindelijk weer eens reisje geboekt! Dit keer niet naar de andere kant van de wereld (zoals op de foto), maar dichter bij huis. Tijdens het paasweekend gaan we naar een huisje in de natuur in een dorpje in Noord-Holland. We hopen natuurlijk dat het dan lekker weer is, zodat we op onze racefietsen veel van de omgeving kunnen zien. Maar als dat niet zo is, dan zijn we er in ieder geval even tussenuit geweest. Ik merk meteen dat het fijn is om naar iets te kunnen uitkijken! 🙂

Stemmen!

Op woensdag 17 maart stond ook ik natuurlijk in een stemhokje te klunzen met het stempapier, maar toen deze eenmaal in elkaar gevouwen was, kon ik ‘m in de bak schuiven. Ik moet zeggen dat ik eerder niet zo geïnteresseerd was in de politiek. Ik heb vanaf mijn 18e wel altijd gestemd, maar volgde het niet goed genoeg om er veel over te kunnen zeggen. Dit jaar heb ik mij voor het eerst beter verdiept in alle thema’s en zie ik steeds meer in dat het belangrijk is om als vrije burger in Nederland te stemmen!

Spontane avondrun!

Donderdagavond lag ik uitgeteld met mijn benen omhoog op de bank. Ik voelde me mentaal moe door werk en was hierdoor wat onrustig. Ik besloot spontaan mijn hardloopschoenen aan te trekken en de deur uit te gaan voor een rondje. Mijn benen voelden niet heel top, maar ik kwam uiteindelijk wel met een meer uitgerust hoofd thuis. YES! Ook al ben ik echt een ochtendloper, dit was fijn en had ik even nodig!

Middagdutjes na een workout!

Op zaterdagochtend besloot ik een ronde te gaan maken op mijn racefiets. Na 45 kilometers met bevroren tenen en een hongerklop, kwam ik uitgeput thuis. Ik wilde even op de bank gaan liggen… en werd toen een uur later wakker. Ik heb weer even ervaren dat middagdutjes na een workout echt het allerfijnste zijn!

Açai bowl op hoogte!

Zondag ging ik bij een vriendin langs voor een gezellige hardloopronde samen. We liepen 15 kilometers op ons gemak en kletsen heel wat bij. Als herstelmaaltijd maakte ze een açaibowl voor ons. Met toppings zoals aardbeien, blauwe bessen, muesli, noten, kokosnippers en cacaonibs, YUM! Ik eet dit eigenlijk nooit, maar vind dit wel heel erg lekker! En het uitzicht was ook niet heel slecht… 🙂

Heb jij een fijne week gehad?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie