JIPS weekdagboek #218: pastelkleurige hardloopset + perfecte flared jeans!

Van mijn favoriete flared jeans die eindelijk weer op voorraad was tot een pastelkleurige hardloopset en van 15 ruige kilometers tot een vegan mexicaanse bowl en hele lekkere chocolade! Kijk je weer mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Lievelings LEVI’s broek!

Een tijdje terug heb ik een broek terug moeten brengen omdat er een foutje in zat. Helaas was er geen nieuwe broek van mijn maat op voorraad. Tot afgelopen week! Eindelijk was de broek er weer en deze heb ik dan ook meteen besteld! 🙂 Het is een spijkerbroek met flared pijpen en voelt echt een beetje als een joggingsbroek. (Psssst! Het is de ‘bootcut jeans‘ van Levi’s). #nospon #TipvanJip

Comfortfood en voetbal!

Ik maakte een vegan Mexicaanse bowl, die zo goed gelukt is, dat ik deze zeker vaker ga maken! Ik bereidde zoete aardappelblokjes in de oven, maakte zelf rulgehakt van zwarte bonen en walnoten (in de keukenmachine) en deed er nog de volgende ingrediënten overheen: maïs, (de 0verige) zwarte bonen, paprika, avocado, ijsbergsla, chilisaus en gefrituurde uitjes. Yum!

Pastelkleurige hardloopset van Asics

Een tijdje terug kreeg ik deze pastelkleurige hardloopset van Asics opgestuurd om te testen. Deze toffe outfit is van de ‘Sakura Collectie’ van Asics en is speciaal ontworpen om vrouwen comfort en balans te bieden. Ik vind het hele toffe kleuren en weet eigenlijk ook al dat de Gelnimbus hardloopschoen een erg fijne schoen voor mij is. Ik loop hier al jaren op, maar nu dus ook in een mooi zomers kleurtje! Ik kan niet wachten om met dit setje op pad te gaan als het ook echt zomers weer is.

15 ruige kilometers!

Toen ik zaterdagochtend naar buiten keek, had ik nog minder zin om te gaan hardlopen dan ik al had… Het was grauw weer en hagelde buiten. Gelukkig brak het wolkendek later open en kwam het zonnetje tevoorschijn. Meteen kreeg ik zin om de deur uit te gaan. Dit bewijst maar weer eens dat ik een mooi weer loper ben… Toen ik eenmaal onderweg was, had ik pas door hoe sterk de wind waaide. Vooral toen ik halverwege omdraaide en door de open weilanden terug moest… #windtegen. Ondanks de onverwachtte ruige hagelbuien die ik over mij heen heb gekregen, heb ik een fijne 15 kilmeter ronde kunnen maken!

Met hele lekkere chocolade op de bank!

Ik ben een groot fan van de Tony’s chocolade karamel zeezout, maar voor de verandering haalden we deze reep in huis. En dat is maar goed ook! Want wat een lekkere smaken zijn dit! Een goede afwisseling van de Tony’s. 😉

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie