JIPS weekdagboek #220: nieuwe sportkleding, massage en bierpong!

De afgelopen week kreeg ik een tof pakket met sportkleding van een heel fijn merk, boekte ik voor mezelf een massage, hield ik met vrienden een bierpongavond en keek ik naar een super interessante maar ook heftige documentaire. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Nieuwe kleding van ICANIWILL!

Afgelopen week kwam er een nieuw pakket binnen met kleding van ICANIWILL. Ik draag al jaren sportkleding van dit merk en ben nog steeds fan! Waarom? De kleding is qua uiterlijk vrij ‘basic’ én het belangrijkste: de items zitten bij mij heerlijk! Er wordt gebruik gemaakt van zachte en stretchende stoffen. #TipvanJip Met deze kleding hoop ik mijn home-workouts binnenkort weer op te pakken. Aangezien ik geen idee heb wanneer de sportscholen weer open mogen…

Een nek- rug- en schoudermassage!

Op donderdagavond had ik mezelf een 45 minuten durende massage gegeven. Ik boekte deze bij Aston’s Massage in Nijmegen. Ik koos voor een nek- schouder- en rugmassage en vond het heerlijk om tijdens deze toch weer drukke week even uit te tunen, yes! Ik kan er weer tegenaan.

Mijn favoriete pak!

Dit pak kocht ik een tijd terug bij LOAVIES, ziet er redelijk fancy uit, maar zit als een joggingspak. Win-win dus! Ik combineer het pak meestal met witte sneakers of mijn dr. Martens platformlaarsjes om de look af te maken. Draag jij wel eens een pak?

Bierpongen op de vrijdagavond!

Al de hele week keek ik uit naar deze avond. Een vriendin (en haar vriend) kwamen een avondje logeren. We begonnen gezellig kletsend aan tafel, maar schoven de spullen al snel aan de kant voor een wedstrijdje bierpongen. Mijn conclusie: er zijn dingen die ik beter kan… Maar het was wel super gezellig!

De kinderen van Ruinerwold…

Op zaterdag was ik moe en brak (het bleef uiteindelijk niet bij één potje bierpong) en heb ik alle afleveringen van de documentaire ‘De kinderen van Ruinerwolde’ gekeken. Aangezien ik met kinderen werk, vind ik dit een super interessant onderwerp. Ik vond het heel tof om door de ogen van de kinderen te zien wat voor een heftige jeugd zij hebben gehad. De documentaire bevat redelijk veel ‘echt beeldmateriaal’, waardoor het verhaal nog meer realistisch kan worden laten zien. Kortom, een mooie documentaire maar ook wel heel erg heftig om te zien! Ik kan mij er in ieder geval niets bij voorstellen, wat voor opvoeding deze kinderen hebben gehad…

Ik wens je een fijne nieuwe week toe! Hopelijk met iets hogere temperaturen en meer zon! 🙂 #laatdielentemaarkomen!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie