JIPS weekdagboek #221: 6 jaar bloggen & 100km ontdekkingstocht!

Ik blikte terug op mijn allereerste blog die ik 6 jaar geleden online zette, pak een fijne bezigheid weer op, slaagde tijdens een uurtje shoppen met mijn lieve mama en reed 100 kilometer in mijn eentje door Nederland! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Nieuwe gouden ringen.

Ik draag niet vaak veel sieraden, maar ik was toe aan iets nieuws en dus kocht ik twee nieuwe gouden ringen die ik kan combineren met de andere gouden sieraden die ik al had. De ring met het Yin Yan teken en het bovensten gevlochten ringetje aan mijn middelvinger zijn van My Jewellery. De andere twee ringen had ik al en zijn van Wild Things (links) en een boetiekje in Antwerpen (rechts). Wat zijn jouw favoriete sieraden?

6 jaar bloggen!

Afgelopen week kwam ik er eigenlijk bij toeval achter dat ik precies 6 jaar geleden mijn eerste blog heb gepost. Een fashionblog om precies te zijn, waarin ik 1 T-shirt combineer tot 7 verschillende stijlen. Ik weet nog zo goed hoe zenuwachtig ik was toen ik deze post plaatste. Zijn er geen spelfouten gemaakt? Staan de foto’s goed? En wat zullen mensen van deze eerste blog vinden? Ik vind het supertof dat het nu 6 jaar later nog steeds een hobby is dat ik kan blijven doen en klap in mijn handen dat zoveel mensen het leuk vinden om mijn verhalen te blijven volgen. Bedankt daarvoor! Klik hier als je benieuwd bent naar mijn allereerste blogpost!

100 km op ontdekkingstocht!

Een vriendinnetje van mij heeft een huis gekocht 50 kilometer bij mij vandaan. Ik was erg benieuwd naar haar nieuwe plekje en zocht op hoe ik met het OV bij haar kon komen. Ik zag dat de reisroute zeker 1:30 uur duurde en grapte toen dat ik op de racefiets nog sneller zou zijn. Toen ik zag dat het zaterdag mooi weer zou worden, ontstond er een serieus plan en zo fietste ik op de zaterdag 50 kilometer heen en na een uitgebreide lunch weer 50 kilometer terug naar huis. Ik vond het supertof om in mijn eentje op ontdekkingstocht te gaan, maar was ook wel weer heel erg blij toen ik opeens weer mijn stad Nijmegen in de verte zag! #zerebillen

Een abonnement bij de bieb!

Als van kinds af aan vind ik het heerlijk om te lezen. Het liefst spannende en waargebeurde verhalen. De laatste jaren lees ik veel minder, aangezien ik voor mijn gevoel vaak ‘geen tijd heb om te lezen’. Afgelopen week heb ik een abonnement op de bibliotheek genomen en ben ik steeds op tijd naar bed gegaan om eventjes in een boek te lezen. Ik merk dat ik mijn een rustiger gevoel ga slapen en weer ontzettend geniet van de spannende verhalen. Dit ga ik er proberen in te houden en is tegelijk misschien voor jou een goede tip.

Shoppen met mama!

Op zondag kwam mijn lieve mama weer bij mij langs en was het plan om bij één winkel langs te gaan. Wat resulteerde in een heel gezellig uurtje shoppen, waarbij ik een aantal toffe items heb kunnen scoren (foto’s van deze items zul je deze week wel in mijn Instagramstories voorbij zien komen). Het was lang geleden, maar leuk om weer eens even door de stad te slenteren!

Toen was de tweede week van april alweer voorbij… Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie