JIPS weekdagboek #222: Koningsspelen & favoriete taart!

Van Koningsspelen met de kinderen tot een verdiende vrijdagmiddagborrel met collega’s/vriendinnen en van veel fietskilometers tot chillen in het park en een van mijn favoriete taart. Kijk je mee naar weer mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Koningsspelen met de kinderen!

Afgelopen vrijdagmiddag hebben we met de kids op school een dagje Koningsspelen georganiseerd. Zo stonden er op het schoolplein verschillende spellen klaar zoals touwtrekken, blikken gooien en broekhangen. We hebben een hele gezellige middag gehad en als juf vond ik het natuurlijk tof om te zien hoe enthousiast iedereen was!

Vrijdagmiddagborrel!

Zo’n spelletjesdag met de kids is ook hard werken en dus hadden we wel een borrel verdiend! Ik werd verwend met heerlijke hapjes. Van flammkuchen tot bruschetta’s en van lekkere chipjes tot aardbeien. Dit was genieten! PROOST op het weekend!

Fietsen naar het park in Eindhoven!

Op zaterdag had ik een leuke en sportieve dag gepland. Ik zou een middagje met vriendinnen in een park gaan liggen om bij te kletsen, want we hadden elkaar alweer een tijdje niet gezien. Ik besloot niet met de trein van Nijmegen naar Eindhoven te reizen, maar met mijn racefiets op pad te gaan. Ik vond het weer heerlijk om in mijn eentje te fietsen (met wind mee in de rug), nieuwe plekken te ontdekken en een leuk doel voor ogen te hebben: bijkletsen met vriendinnen in de zon. Dit was een fijne dag, yes!

De dag erna werd ik wel wakker met een hoofd zo rood als een tomaat (nu ik dit twee dagen later type zie ik er nog steeds zo uit…) Dus Tip van Jip: ook al wordt er geen zon voorspeld, smeer je in als je voor een langere tijd naar buiten gaat! 😉

Favoriete ijsstaart!

Mijn broertje werd 21 jaar en aangezien ik toch in de buurt was, besloot ik even langs te gaan bij mijn ouders en broertjes. Daar genoot ik van een van mijn favoriete desserts: nougatine ijsstaart van de bakker. Geloof me, dit moet je eens proeven! 😉

Nieuwe routes ontdekken in Nijmegen!

Op zondag fietste ik met een vriendin door Nijmegen op onze racefiets. Halverwege besloten we een andere weg te nemen, waardoor we op een heel tof pad terechtkwamen! (Zie mijn Strava om de route te bekijken). Net als zaterdag genoot ik er weer van om zoveel nieuwe plekken te ontdekken.

Dat waren mijn favoriete momentjes van afgelopen week. Het waren dus vooral weer fijne fietskilometers, maar daar kan ik de laatste tijd zo erg van genieten! Vooral nu het steeds mooier weer wordt. Wat vind jij op dit moment fijn om te doen?

Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie