JIPS weekdagboek #223: stadswandeling & Netflixverslaving!

Afgelopen week startte ik mijn vakantie met een gezellige (en lekkere!) stadswandeling, liep ik eindelijk weer eens een duurloop van 15 kilometer en sloot ik de week af met een leuk spelletje, een lekker toetje en een nieuwe Netflixverslaving… Kijk je mee? Let’s go!

Lieve reacties op mijn persoonlijke update!

Afgelopen week vertelde ik aan jullie dat ik ben begonnen met een nieuwe baan in het onderwijs. Bedankt voor al jullie lieve reacties! Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging!

Meivakansieeee!

YES! Ik heb twee volle weken meivakantie en ook al heb ik niet veel gepland, ik heb daar zin in! Een paar maanden terug (tijdens de lockdown) moest ik niet denken aan twee weken thuiszitten, maar nu ik weer een tijdje buiten de deur mag werken, vind ik het gelukkig wel weer fijn! Ik heb met een aantal vrienden en familieleden afgesproken om bij te kletsen en ga lekker veel lezen, Netflixen, hardlopen en fietsen op mijn racefiets!

De Stadswandeling in Nijmegen!

Ik startte mijn vakantie goed! Namelijk met de stadswandeling in Nijmegen samen met een vriendinnetje. We startten met een schaaltje Nacho’s en een Radler bij een gezellig café en eindigde met mozzarella bitterballen en curry loempia’s in Nijmegen Oost. Wil je een stad op een leuke manier ontdekken of heb je gewoon inspiratie nodig voor een leuk dagje op pad? Dan vind ik de stadswandeling zeker een aanrader! (Deze kun je doen in verschillende steden in Nederland).

Eerste 15 km sinds tijden duurloop!

Zondag trok ik mijn hardloopschoenen aan voor een duurloop, dat ondertussen al best wel weer een tijdje geleden was! Ik merk dat ik de laatste tijd vaker op mijn racefiets spring, nu het steeds beter weer wordt. Dat betekent niet dat ik geen duurloopjes meer wil lopen! En dus bereidde mezelf zondagochtend weer voor met mijn standaard duurloopontbijt (brood met pindakaas en banaan) en ging ik op pad, YES!

Pizza & Clever!

Ik sloot deze week af met een pizza (zelf belegd met tomatensaus, vegan shoarma, ui, paprika en knoflooksaus), het spelletje Clever (dat ik weer verloor) en…

Mijn favoriete Heldro’s combinatie!

Een Heldo’s ijsje! Mijn favoriete combinatie is zonder t? Wit ijs met oreostukjes en caramelsaus, yum!

Nieuwe Netflixverslaving!

Tot slot ben ik dit weekend begonnen met de Netflixserie ‘Bold Type’. Een Amerikaanse comedy-drama serie waarin 3 vriendinnen in hetzelfde bedrijf werken (een wereldwijd vrouwenmagazine) en allerlei hilarische dingen meemaken. Ik weet in ieder geval al één ding wat ik kan doen in mijn vakantie… 🙂

Ik wens je een fijne nieuwe week! Wie heeft er net als ik nog meer vakantie?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie