JIPS weekdagboekje #224: naar de kapper, een taxc & schilderen.

Van een bezoekje aan de kapper tot een make-over van onze ‘borrelruimte’ en de aanschaf van een tacx tot een dagelijks middagdutje… Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van mijn eerste weekje vakantie? Let’s go!

Een bezoekje aan de kapper!

Het was alweer een paar maanden geleden dat ik bij de kapper ben geweest. Het was dan ook zeker nodig dat er een stukje werd afgehaald. Ik liet ook een Olaplex herstelbehandeling doen, zodat mijn geverfde plukken weer even kunnen herstellen. Ik vind het altijd zo’n fijn gevoel als je net bij de kapper bent geweest!

Woensdagmiddagborrel!

Op woensdagavond kwamen twee vriendinnetjes bij mij eten en had ik zin in allerlei lekkere hapjes. Dus haalde ik van alles in huis. Van een verse soep tot een salade en van toastjes tot verschillende kaasjes en oja natuurlijk wijn! Dit was een fijne en gezellige avond.

De borrelruimte een make-over geven…

Toen we ons appartement voor het eerst zagen, wisten we niet zo goed wat we met de serre-ruimte naast onze keuken moesten. Het was geen binnenruimte want het is er door de vele ramen best wel koud, maar het is ook geen buiten, aangezien de ramen maar deels open kunnen. Het werd een plek voor het oud papier en sportspullen die moesten luchten…

Totdat we net voor de zomer vorig jaar bedachten dat het best wel een leuke borrelruimte zou kunnen zijn. We besloten een bartafel en kunstgrasmatje te bestellen, waar we vorige zomer uiteindelijk best fijn en vaak hebben gezeten. Deze zomer willen we het nóg een beetje gezelliger maken en dus was ik afgelopen week heel wat uurtjes met terracotta verf in de weer. Na het ene muurtje besloot ik ook het plafond mee te nemen, waardoor ik nóg meer onder de verf kwam te zitten dan ik al zat… 🙂 We willen nog een aantal dingen veranderen, maar als het af is zal ik het eindresultaat met jullie delen!

We hebben een tacx!

Ook kochten we afgelopen week een tacx. Deze moet nog wel in elkaar worden gezet en dat bleek minder makkelijk dan vooraf gedacht… Het is niet heel moeilijk, maar het kostte toch wel wat tijd om uit te zoeken met welke onderdelen onze fietsen (die ook weer verschillend zijn) op de tacx kunnen worden gezet. Ik hoop er deze week een eerste ritje op te maken!

Middagdutjes!

In deze eerste vakantieweek ben ik nog best actief geweest. Wat ik fijn vind, want zoals je misschien al weet kan ik niet zo goed stilzitten. Maar ik maak natuurlijk wel goed gebruik van mijn vakantie!. Hoe? Door dagelijks een middagdutje te doen! Ik vind het bijvoorbeeld geen probleem om in mijn vakantie om 7:00 uur in de ochtend op te staan, maar in de middag even een uurtje terug in bed kruipen, dat vind ik zo fijn! 🙂

Wie houdt er nog meer zo van middagdutjes?

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie