Wie ben ik?

Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke blog! Ik ben Jip Sanders, een 25-jarige sportieveling met Brabantse roots. 

“Kortom, ik word blij van sportieve uitdagingen!”

Al als klein meisje stond ik met alle plezier op het voetbalveld om een balletje te trappen. Sinds een paar jaren loop ik regelmatig een rondje hard en ik ben nu zelfs voor de marathon in Berlijn (29 september 2019) aan het trainen! Ook ga ik wekelijks naar de sportschool om een uurtje met gewichten te zwaaien. Kortom, ik word blij van sportieve uitdagingen!Dit samen met mijn twee hobby’s fotografie en schrijven probeer ik jou hierin te inspireren en motiveren.

Inmiddels ben ik woonachtig in Nijmegen en afgestudeerd als orthopedagoog. Ik sta drie dagen in de week voor de klas in het Speciaal Onderwijs, iets heel anders dus. De rest van de week werk ik met veel plezier aan www.jipsanders.com, dat ik vaak omschrijf als mijn ‘uit de hand gelopen hobby’… ;). Ik schrijf wekelijks stukjes over onderwerpen als fit, food, fashion en lifestyle.Behalve deze blog deel ik dagelijks plaatjes via Instagram (@jipsanders).

Nogmaals, leuk dat je op mijn blog kijkt en ik wens je veel leesplezier!

Heb je nog een vraag die je graag aan mij zou willen stellen? Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met www.jipsanders.comof heb je gewoon een leuk idee voor een blog? Je mag mij altijd een berichtje sturen via mijn Instagram (@jipsanders)of mijn mail (jipsanders.com@outlook.com).Dit vind ik alleen maar leuk! J

Liefs,
Jip